Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!

 


Movie Unlimited is gevestigd aan horecaplein de Markt boven restaurant 'de Revolutie'.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS station in Zevenaar loopt u in ongeveer 5 minuten naar Movie Unlimited Zevenaar. Via het Stationsplein loopt u de Kerkstraat in. Deze straat komt uit bij de Markt, waar de bioscoop aan de rechterzijde te zien is.


Met de auto

Vanaf de A12
Vanaf de A12 neemt u afslag 29 Zevenaar en volgt u de N336 richting Zevenaar. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor het Noordeinde op. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de derde afslag de Arnhemseweg op. Op de eerstvolgende rotonde daarna neemt u de eerste afslag de Wilheminalaan op.

Vervolgens slaat u op het eerstevolgende kruispunt linksaf de Nieuwe Doelenstraat in. In deze straat ziet u aan de linkerzijde parkeergarage 'Masiusplein', waar u de auto tegen betaling kunt parkeren. Vanaf de parkeergarage loopt u de Nieuwe Doelenstraat door om uiteindelijk tegen de bioscoop aan te lopen.

Vanaf de N810
Vanaf de N810 volgt u de Arnhemseweg tot de derde rotonde. Hier neemt u de eerste afslag de Wilheminalaan op. Op het eerstvolgende kruispunt gaat u linksaf de Nieuwe Doelenstraat in. In deze straat ziet u aan de linkerzijde parkeergarage 'Masiusplein', waar u de auto tegen betaling kunt parkeren. Vanaf de parkeergarage loopt u de Nieuwe Doelenstraat door om uiteindelijk tegen de bioscoop aan te lopen.


Parkeren in de buurt

Parkeren is tegen betaling* mogelijk in de naastgelegen parkeergarage. Volg dan de parkeerroute 'Masiusplein'. Parkeren in de parkeergarage kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

* Het is vrij parkeren op maandag t/m donderdag vanaf 19:00 uur, op vrijdag vanaf 21:00 uur, op zaterdag vanaf 18:00 uur en op zondag de hele dag.

Gegevens voor het navigatiesysteem
Parkeergarage 'Masiusplein'
(Ter hoogte van) Nieuwe Doelenstraat 19
Zevenaar