Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!

 


Movie Unlimited is gevestigd aan horecaplein de Markt boven restaurant 'de Revolutie'.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS station in Zevenaar loopt u in ongeveer 5 minuten naar Movie Unlimited Zevenaar. Via het Stationsplein loopt u de Kerkstraat in. Deze straat komt uit bij de Markt, waar de bioscoop aan de rechterzijde te zien is.


Met de auto

Vanaf de A12
Vanaf de A12 neemt u afslag 29 Zevenaar en volgt u de N336 richting Zevenaar. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor het Noordeinde op. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de derde afslag de Arnhemseweg op. Op de eerstvolgende rotonde daarna neemt u de eerste afslag de Wilheminalaan op.

Vervolgens slaat u op het eerstevolgende kruispunt linksaf de Nieuwe Doelenstraat in. In deze straat ziet u aan de linkerzijde parkeergarage 'Masiusplein', waar u de auto tegen betaling kunt parkeren. Vanaf de parkeergarage loopt u de Nieuwe Doelenstraat door om uiteindelijk tegen de bioscoop aan te lopen.

Vanaf de N810
Vanaf de N810 volgt u de Arnhemseweg tot de derde rotonde. Hier neemt u de eerste afslag de Wilheminalaan op. Op het eerstvolgende kruispunt gaat u linksaf de Nieuwe Doelenstraat in. In deze straat ziet u aan de linkerzijde parkeergarage 'Masiusplein', waar u de auto tegen betaling kunt parkeren. Vanaf de parkeergarage loopt u de Nieuwe Doelenstraat door om uiteindelijk tegen de bioscoop aan te lopen.


Parkeren in de buurt

Parkeren is tegen betaling* mogelijk in de naastgelegen parkeergarage. Volg dan de parkeerroute 'Masiusplein'. Parkeren in de parkeergarage kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

* Het is vrij parkeren op maandag t/m donderdag vanaf 19:00 uur, op vrijdag vanaf 21:00 uur, op zaterdag vanaf 18:00 uur en op zondag de hele dag.

Gegevens voor het navigatiesysteem
Parkeergarage 'Masiusplein'
(Ter hoogte van) Nieuwe Doelenstraat 19
Zevenaar