Nieuws

Beauty & The Beast | 20 april


Beauty & The Beast | All Inclusive Arrangement

 

Op Donderdag 20 april 2017 bundelen wij samen met Eethuisje de Minnarij en De Fijne Wijnen uit Zelhem onze krachten en organiseren een compleet avondje uit!

 

Wat houd de avond in*:

Je gaat bij Eethuisje de Minnarij uitgebreid eten. Bij het eten krijg je een heerlijk glas wijn die met alle liefde is uitgekozen door onze vinoloog van de Fijne Wijnen uit Zelhem. Ook zal hij alle informatie geven  over hoe en waarom hij deze wijn nu voor dit gerecht heeft uitgekozen.

 

Na het hoofdgerecht mag je onderuit zakken in de heerlijke stoelen van Movie Unlimited bij de film "Beauty & The Beast 3D" (start film 21:00 uur). Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest.

 

Heerlijk genieten dus. Kortom; het perfecte avondje uit voor slechts € 59,95 per persoon!

 

*Reserveren gewenst (bij zowel het restaurant als bij de bioscoop - klik op de banner voor het online reserveren van filmtickets, laat het vinkje 'stoelkeuze' uit en selecteer vervolgens de optie 'betalen aan de kassa'). Neem voor het uitgebreide menu óf de voorwaarden van dit All Inclusive Arrangement contact op met Eethuisje de Minnarij (0316-372250).

 

 

Volg ons