Nieuws

April Specials!


Op woensdag 5 april organiseert Movie Unlimited een 'High Ranja met aansluitend de film 'De Smurfen en het Verloren Dorp 3D (NL)'. Let op; Het High Ranja Arrangement (onbeperkt ranja en etagères met allerlei lekkere kinderhapjes) is verplicht (voor kids) en uitsluitend telefonisch óf online te reserveren. Het kopen van tickets (ook in voorverkoop) kan alleen bij de kassa. Ontvangst: 14.45 uur. Start film 15.30 uur.

 

Op woensdag 12 april organiseert Movie Unlimited een 'Men's Night' met de voorpremière van ‘Fast & Furious 8’! Deze avond, alleen voor mannen, is inclusief ons arrangement ‘Bier & Happ`n’ (flesje bier, mini burger, schaaltje kaas en schaaltje nacho`s). Verder is er een quiz met leuke prijs en voor iedereen een give away. Ontvangst 20.00 uur. Start film 20.30 uur.

 

Kom zondag 23 april om 10.30 uur (aanvang vanaf 10:00 uur) naar onze 'Kleuterbios' en bekijk jouw 'Nick jr.' helden in de bioscoop! Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken.

 

Volg ons