Nieuws

Specials!


Woensdag 16 augustus is er weer een Ladies Night! Dit keer met de film Hampstead. In Joel Hopkins' drama Hampstead vindt een rouwende weduwe onverwacht haar plezier in het leven terug wanneer ze verliefd wordt op een dakloze man die in het park Hampstead Heath in Noord-Londen woont.

 

Op zondag 27 augustus om 10.30 uur (aanvang vanaf 10:00 uur) is de 'Kleuterbios'  van augustus. Bekijk de nieuwste afleveringen van Nick jr. 

Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen én Shimmer & shine op het grote witte scherm! Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken.
 
De Ladies Night van september is op woensdag 13 september met de film Bella Donna's. Bella Donna's is een Nederlandse komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

 

Volg ons