Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Webshop


Snel en eenvoudig online bestellen (klik hier)

Met trots presenteren wij u onze nieuwe webshop!

In plaats van films kijken op het grote witte doek moeten we momenteel genoegen nemen met filmavonden thuis op de bank. Een filmbeleving die, zo kunnen wij ons voorstellen, toch minder leuk is als in de bioscoop. Om deze filmavonden thuis toch iets échter te maken hebben wij goed nieuws…

Vanaf vandaag kun je in onze webshop Snack-pakketten kopen. Dit zijn speciaal voor jullie samengestelde pakketten (in verschillende soorten en maten), om de filmbeleving thuis  een extra boost te geven!

Neem dus snel een kijkje in onze speciale webshop, bestel je favoriete snack-pakket (betaal direct online) én geniet vervolgens thuis-voor-de-buis met jouw favoriete film. Let op: de bestelling is (vooralsnog) enkel de eerst volgende vrijdag, tussen 14.00 uur en 16.00 uur, af te halen bij de ingang van de bioscoop.

Óók zijn (een tweetal) Bioscoopbonnen van Movie Unlimited Bioscopen ook snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. TIP: Wil jij iemand in deze tijd een hart onder de riem steken? Laat dan een Movie Unlimited Cadeaubon door de brievenbus bezorgen. Met de Deluxe Bioscoopbon óf Vet Coole Kidsbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische filmmoment cadeau.