Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Marathon: After - We Collided


Marathon: After - We Collided

Marathon: After - We Collided Vanaf 8 oktober draait eindelijk After We Collided in onze bioscoop! En om dat te vieren kun jij op vrijdag 2 oktober al genieten van een exclusieve After Marathon waarin zowel het eerste deel (After) als de langverwachte première van After We Collided bij ons te zien is.

• 18.30 uur After

• 20.45 uur After we Collided

AfterWanneer de studente Tessa, die erg verlegen is, de mysterieuze Hardin ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Ondanks alle waarschuwingen beginnen zij een relatie. Hardin zet haar wereld op zijn kop, maar wat weet ze eigenlijk van hem? Als blijkt dat hij een geheim met zich mee draagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie. After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

After We CollidedHardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt.

Let op: deze speciale After Marathon is alléén op vrijdag 2 oktober bij ons te zien! Ticketprijs (After & After We Collided samen) € 15,- (exclusief eventuele toeslagen).