Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nieuws

Je bezoek aan Movie Unlimited Zevenaar

25 januari 2022

We zijn weer open en vertonen de mooiste films! Wij zijn blij dat we onze bezoekers weer mogen ontvangen en gaan er met positieve energie tegen aan. Met onderstaande maatregelen doen wij er alles aan om jouw bioscoopbezoek zo leuk (en veilig) mogelijk te maken:

  • Toegang tot bioscopen en filmtheaters alléén mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd;
  • Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (hiervoor hoef je geen eigen bijdrage te betalen);
  • De 1,5 meter bepaling geldt, evenals het dragen van een mondkapje (tot aan je stoel);
  • Maatregelen zoals hygiëne-maatregelen blijven van toepassing;
  • Sinds 1 juni 2020 zijn wij 'cashless' en kunnen gasten alleen bij ons met PIN betalen.

Hopelijk zien we elkaar snel in onze bioscoop!


Coronatoegangsbewijs

Op last van de overheid heb je voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig. Dat betekent dat je onze bioscoop alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs. De toegangscheck geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest (binnen 24 uur) of de afgelopen 6 maanden corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan via de CoronaCheck-app (voor meer informatie kun je terecht op: coronacheck.nl).

✔ De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we bezoekers vanaf 14 jaar en ouder ook naar je legitimatiebewijs (geldig Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs).

✔ Bezoekers onder de 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

✔ Jouw persoonlijke QR-code kun je laten zien via de app op je telefoon of je kunt deze uitprinten op papier.

✔ Houd bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs.

Movie Unlimited Bioscopen gebruikt je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket én identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens.

U kunt zowel online als telefonisch tickets reserveren. Klik hier voor de openingstijden van onze telefonische reserveringslijn. De bioscoop behoudt zich het recht voor om de gekozen plaatsen minimaal te wijzigen.

Overal in onze bioscopen worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiëne maatregelen getroffen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Met deze maatregelen gaan we ervoor zorgen dat onze bezoekers een veilig en prettig bioscoopbezoek kunnen ervaren.


Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je mailen naar onze klantenservice (klantenservice@mubioscopen.nl).