Les Misérables - The Staged Concert

Quality Film!

Het is een van de meest langst lopende musicals aller tijden, gezien door meer dan 120 miljoen mensen wereldwijd en verschillende adaptaties zijn al de revue gepasseerd: Les Misérables.

De musical is al ruim 35 jaar te zien op West End en om dit jubileum te vieren is er een speciale concertversie gemaakt die zestien wekenlang uitverkocht was in Londen.

Op zondag 8 december vertonen wij deze spectaculaire concertversie.

Theaterproducent CAMERON MACKINTOSH (The Phantom of the Opera, Mary Poppins, Miss Saigon, Cats, Hamilton) presenteert de legendarische musical van BOUBIL & SCHÖNENBERG: LES MISÉRABLES – THE STAGED CONCERT. Gebaseerd op de roman van VICTOR HUGO. De muziek is van CLAUDE-MICHEL SCHÖNBERG en de teksten van HERBERT KRETZMER.

De originele tekst is van ALAIN BOUBLIL en JEAN-MARC NATEL. LES MISÉRABLES is wereldwijd al door meer dan 120 miljoen mensen bezocht en een van de meest populaire musicals allertijden. Ter ere van het 35-jarige Londense West End jubileum heeft Cameron Mackintosh een spectaculair concert geproduceerd in het Gielgud Theatre dat 16 weken lang volledig is uitverkocht.

De sterrencast bestaat uit o.a. Michael Ball, Alfie Boe, Carrie Hope Fletcher, Matt Lucas en John Owen Jones. Bioscoopbezoekers kunnen nu een registratie van het musicalfenomeen ervaren op het grote doek. Met een cast en orkest van meer dan 65 personen en beroemde nummers waaronder I Dreamed A Dream, Bring Him Home, One Day More en On My Own is dit sensationele concert een absolute must-see voor musical fans.

Let op: De musical wordt in het Engels opgevoerd en is niet ondertiteld!

lesmiserables_132187175693007824_big.jpg

Cast & Crew
Michael Ball, Alfie Boe, Carrie Hope Fletcher, Matt Lucas en John Owen Jones.

Gesproken taal
Engels

Ondertitelde taal
GEEN

Lengte
2:58 deze voorstelling is zonder pauze


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zozo 08 decemberdec 15:30
  • lemiserables1_132187175765966912_big.jpg
  • lesmiserables2_132187175814033149_big.jpg