Films

KleuterbiosEliasAlleAnkersVooruit_131553799450007216_big.jpg

Kleuterbios: Elias de Kleine Reddingsboot

Zondag 14 januari vertonen we weer een gezellige Kleuterbios. Dit keer met Elias de Kleine Reddingsboot: Alle Ankers Vooruit!. Aanvang vanaf 10:00 uur. Start film om 10:30 uur.

Tijdens een grote storm krijgt Elias een noodoproep vanuit de Grote Haven: er is een schip in gevaar. Gelukkig lukt het Elias om hem te redden en als beloning mag hij in de Grote Haven komen werken. Ondanks dat hij zijn vriendjes moet achterlaten, heeft Elias toch heel veel zin in dit nieuwe avontuur.

Als hij daar aankomt, ontmoet hij de stoere Stella die hem laat zien hoe het er in de Grote Haven aan toe gaat. Alles lijkt goed te gaan tot hij op een avond een groepje duistere schepen ontdekt die iets in hun schild voeren. Als reddingsboot van de Grote Haven moet Elias op onderzoek uit, maar hij komt er al snel achter dat hij daarvoor de hulp van zijn oude vriendjes nodig heeft.

Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken. Entreeprijs 8,- euro per filmticket (dit is inclusief een Kids Box voor de kinderen en voor ouders/begeleiders staat een kopje koffie/thee klaar).


Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Regie
Genre Avontuur Familiefilm Animatie
Lengte    1:08 deze voorstelling is zonder pauze
Jaartal 2018
Bioscoop 14 jan 2018
Reserveer:
Kies voorstelling:
Kleuterbios:
-
+
à € 8,00

Volg ons