Films

TheHitmansBodyguard_131453710518635890_big.jpg

The Hitman's Bodyguard

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson).

Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt.

Deze film is 16 jaar gekeurd. Dat houdt in dat iedereen die de film bezoekt 16 jaar of ouder moet zijn en wij hierop moeten controleren. Wij raden daarom iedereen aan een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.  • Grof Taal gebruik
  • 16
  • Geweld

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Cast & Crew Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Gary Oldman
Barry Atsma
Elodie Yung
Selma Hayek
Tine Joustra
Noortje Herlaar
Abbey Hoes
Regie Patrick Hughes
Genre Actie
Lengte    2:08 deze voorstelling is zonder pauze
Jaartal 2017
Bioscoop 16 aug 2017
Deze film is uitverkocht
Deze film is uitverkocht

Volg ons