Informatie


 

Movie Unlimited is een servicebioscoop!

 


 Movie Unlimited Zevenaar werd geopend in 2002. Onze bioscoop is gevestigd aan het gezellige horecaplein aan de rand van het centrum van Zevenaar. In onze bioscoop beschikken wij over 3 ruime bioscoopzalen. In de bioscoop beschikken wij over V.I.P. seats. Ieder jaar is de bioscoop één van de grootste publiekstrekkers van Zevenaar met vermaak voor een breed publiek!

 

Movie Unlimited is een servicebioscoop. Dat wil zeggen dat de bezoeker tijdens de film een hapje of drankje kan bestellen. Movie Unlimited geeft je persoonlijke service. Voor, tijdens en na de film sta jij centraal. De bioscoop biedt haar gasten de ultieme mix: lekkere stoelen, maximale beenruimte, wandvullende doeken, 7 kanaals Dolby Digital geluid en... gezelligheid!

 

Tijdens de film heb jij je eigen tafeltje met daarop een rode drukknop. Wanneer je daarop drukt komt onze servicemedewerker tijdens de film je bestelling opnemen. Je kunt kiezen uit diverse hapjes en drankjes. Zo kun je genieten, terwijl de film draait. onze voorstellingen worden dan ook zonder pauze vertoond (met uitzondering van specials, kindervoorstellingen en avondvullende voorstellingen).

 

Tot ziens bij Movie Unlimited bioscopen!

Volg ons